Ben jij op zoek naar een bedrijf dat aan woningontruiming doet? Dan is het misschien een idee om dit te laten regelen door de kringloop. Op deze manier zullen mensen die het echt nodig hebben deze via de kringloop voor een kleine vergoeding kunnen kopen. Dat is natuurlijk een fijner gevoel dan dat een commerciële onderneming de woningontruiming regelt. Het idee dat het dan met een winstoogmerk meegenomen wordt kan een bittere nasmaak hebben. Kies voor het goede doel en laat je woningontruiming regelen door een kringloop! Lees nu snel verder in deze blog over waarom je dat dan wel niet zou moeten doen.

Samen staan we sterk

Het is nooit fijn wanneer er in de samenleving mensen zijn die het dusdanig krap bij kas hebben dat ze gewezen zijn op de kringloop. Het is dan wel zo fijn dat het deel van de samenleving die niet krap bij kas zit ook haar bijdrage doet. Dit kan op simpelste manieren die door het jaar heen zich voortdoen. Zo kan je het voedselbank gedurende het hele jaar steunen met bijdragen in de vorm van voedsel of drank. Zo kunnen mensen toch aan de broodnodige spullen komen. Dit geldt eigenlijk ook voor een kringloopwinkel. Een kringloopwinkel leeft op de donaties van mensen uit de samenleving zodat deze weer gebruikt kunnen worden. Je kan ook alles commercieel laten ontruimen waardoor de helft bij de stort gedumpt wordt en de rest gebruikt wordt voor winst maar dat zal minder prettig voelen. Door het werk te bieden aan een kringloop zullen dankbare vrijwilligers je woningontruiming komen regelen zodat het weer terug aan de samenleving geboden kan worden.

Hoe werkt de boedelservice?

Je kan gemakkelijk contact opnemen met deze kringloop. Aan de telefoon kunnen er dan afspraken gemaakt worden voor een eventuele woningontruiming. Natuurlijk in eerste instantie over de data en tijden maar er zijn meer zaken die besproken moeten worden. Wanneer het huis kaal opgeleverd moet worden dienen ook alle spijkers en tapijten verwijderd te worden. Het kan ook gaan over het verwijderen van bedradingen en dergelijke gevaarlijkere zaken. In overleg met de kringloop zijn dergelijke zaken mogelijk! De afgesproken zal er dan een team van de kringloop arriveren en de woningontruiming dusdanig regelen dat het helemaal leeg en schoon is aan het einde. Dit kan bij een verhuizing of het overlijden van een familielid veel tijd en zorgen schelen! Natuurlijk wordt er altijd met respect omgegaan met alle spullen.

 

Woningontruiming Veenendaal

Categorieën: Woning

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *