De feestdagen zijn voor ons thuis altijd super intensief, dit omdat we altijd veel gasten uitnodigen en ons stinkende best doen om lekker eten op tafel te zetten. Dit wilt ook altijd wel lukken, echter kwamen er afgelopen jaar zo veel mensen bij ons langs dat we toch eens moesten gaan kijken naar een ander alternatief. Het was namelijk voor ons niet mogelijk om voor zoveel mensen te koken. Toen we even hadden rondgevraagd kwamen we uit bij en traiteur. Het leek ons in het begin geen goed plan om dit te doen, maar nadat we hadden overlegd met de rest van de familie en vrienden was het toch best een goed idee. Toen we dit hadden besloten ben ik zelf onderzoek gaan doen naar waar ik een goede traiteur zou kunnen vinden.

Een goede traiteur

Ik wou dus het lekkerste eten op tafel kunnen zetten voor mijn gasten en daarnaast zou dit ook nog eens plaatsvinden op één van de drukste dagen van een traiteur. Dit zorgde er dan ook voor dat het nog wat moeilijker was om een traiteur te vinden die ons bij kerst zou kunnen helpen. Ik ben hiervoor langs verschillende restaurants gegaan, maar zij vertelde mij dat dit niet mogelijk was. Hierdoor moest ik dus mijn zoektocht voort zetten op het internet. Ik ben gaan kijken naar een traiteur bij ons in de buurt. Na lang bezig geweest te zijn wist ik uiteindelijk een traiteur te vinden die ons graag wou helpen met kerst. We hebben toen zijn CV opgevraagd en hieruit bleek inderdaad dat hij erg veel ervaring had.

Het eten van de traiteur

We wisten dus dat de traiteur die we in gedachte hadden waarschijnlijk erg goed kon koken. Echter wouden we dit graag eerst zeker weten en besloten we om hem langs te laten komen. Toen hij langskwam had hij van te voren al wat lekkers voor ons gekookt. Toen we dit aten waren we gelijk verkocht. We wisten nu zeker dat dit de traiteur zou zijn waarmee wij in zee wouden gaan. We konden ons toen met een gerust hart verheugen op kerst.

traiteur

Kerst

Op kerst zelf waren we natuurlijk wel erg benieuwd naar het eten van de traiteur. Hij had namelijk iets aparts op het menu gezet en we wisten niet wat we ervan moesten verwachten. Uiteindelijk bleek dit dus het lekkerste gerecht van de avond te zijn. Daarnaast was de rest van het eten ook erg lekker.

 

Meer informatie vind jij bij Laeremans


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *