Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat ik mijn vaste Delft heb ontmoet. Ik ging namelijk met een aantal vrienden uit in Delft en zoals vaker voorkomt hadden we het iets te laat gemaakt. Dit betekende dus dat we of de hele nacht nog moesten wachten op de eerste trein, of dat we een taxi Delft zouden nemen. We besloten dan ook om met de taxi terug te gaan. Echter was het vrij lastig om een taxi in Delft te regelen. Er waren wel veel aanbieders, maar de prijzen waren absurd hoog. Ik vind het normaal erg leuk om te onderhandelen, maar met deze mensen viel echt niet te praten. Ze wouden allemaal een veelte hoog bedrag en daar gingen wij niet mee akkoord. Uiteindelijk kwamen we uit bij een hele vriendelijke taxichauffeur. Zijn houding was heel anders dan die van de andere en dat zorgde er ook voor dat we hem meer gunde. We wisten uiteindelijk een prijs te krijgen waar we beiden tevreden over waren.

De taxi Delft

We besloten dus om met deze taxichauffeur mee te rijden. Dit bleek dan ook een hele goede beslissing want we hadden het super gezellig in de auto. We hebben enorm gelachen en de rit was zo voorbij. Ik heb na de taxirit zijn kaartje gevraagd, dit zodat we de volgende keer weer gebruik zouden kunnen maken van zijn service. Ook hij vond dit een erg goed idee en gaf zijn kaartje aan mij. De week erna gingen we weer uit in Delft. Net als de andere keer hadden we het weer veel te laat gemaakt. We belden onze taxi Delft en niet lang erna kon hij ons oppikken op een afgesproken plek. De prijs hadden we vooraf al duidelijk en dat maakt het dan ook een stuk makkelijker om een taxi te nemen.

Met de taxi Delft naar Schiphol

Samen met wat vrienden ging ik afgelopen maand naar mallorca. Dit deden we uiteraard met het vliegtuig en deze vertrok vanaf schiphol. Ons enige probleem was dat we geen vervoer hadden om op het vliegveld te komen. We besloten dan ook om weer contact op te nemen met de taxi Delft. Hij vond het erg leuk dat wij hem voor deze klus hadden gebeld en gaf ons een mooie korting. Het was natuurlijk nog steeds vrij prijzig, maar wel een stuk voordeliger dan bij een concurrent. De taxi Delft heeft ons de dag van vliegen thuis opgehaald en we hebben daarna een super leuke rit richting Schiphol gehad.

Meer informatie vind jij bij Bakker

Taxi Delft

Categorieën: Taxi