Tapijtreparatie

Ik ben een vrouw die heel erg van katten houdt. Zoals de meeste met een huishouden weten, is dat een tapijt en katten niet samen gaan. toch heb ik altijd een tapijt en katten gehad. Ik wist zelf ook dat dit een keer goed fout zou kunnen gaan. zes weken terug had ik namelijk mijn nieuwe kitten alleen gelaten in de woonkamer waar mijn mooie tapijt lag. Ik wist zelf al wel dat dit geen verstandige keuze was, maar er zat helaas niks anders op. Toen ik thuiskwam van een avondje weg met vriendinnen en mijn woonkamer binnenkwam schrok ik me kapot. Mijn hele tapijt was kapot gekrabt door mijn nieuwe kitten. Ik kon die avond wel echt met alles vloeken, dit omdat ik het tapijt net nieuw had. Ik was hier echt heel boos over en hield al rekening met dat ik het tapijt zou moeten weggooien.

 

Tapijt reparatie

 

Tapijt repareren

De volgende dag kwam mijn oude vriendin langs, we gingen namelijk even lekker bijkletsen. Toen ze mijn woonkamer binnen kwam keek ze direct naar het tapijt. Ze zag de beschadigingen door het hele tapijt lopen, daardoor schrok mijn vriendin natuurlijk. Ik zei daarom ook tegen mijn vriendin dat ik mijn tapijt weg wou gaan gooien. Mijn vriendin riep heel hard nee en vertelde mij dat ik mijn tapijt kon laten repareren. Ik was hier heel benieuwd naar dus ik ging de dag erna direct op onderzoek uit. Toen het de volgende dag was, ben ik direct naar een tapijtreparatie bedrijf gegaan. Ik wou namelijk heel graag dat mijn tapijt er weer netjes uit zag. Ik vertelde de man van de tapijtreparatie dat mijn tapijt kapot was gekrabd door mijn nieuwe kitten. De man van de tapijtreparatie vroeg om foto’s, hierom heb ik de foto’s laten zien. Hij vertelde mij dat het mogelijk was om het tapijt te laten maken. Ik was direct opgelucht want dit mooie tapijt wou ik echt niet weggooien. We maakte een afspraak voor de week erop om mijn tapijt te laten maken.

Terugblik.

Mijn tapijt is vorige week gemaakt en het is echt heel mooi geworden. Je ziet namelijk niets meer. het lijkt wel alsof het tapijt gewoon helemaal nieuw was. Dit is echt heel gaaf, nu hoop ik zelf dat mijn kitten niet weer alles open gaat krabben. Als mijn tapijt weer kapot zou gaan, ga ik zeker terug om mijn tapijt daar te laten repareren. Tapijtreparatie is natuurlijk beter dan een nieuw tapijt kopen.

Categorieën: Woning

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *