Ben je op zoek naar nieuwe kleren en weet je echt niet meer wat bij je past? Lees dan snel verder. Met de redactie hebben we gekeken naar de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de mode op het gebied van mannen. Een grote ontwikkeling die hier heeft plaatsgevonden is het dragen van urban sreetwear, maar wat is dat eigenlijk? In dit artikel ga je veel kunnen lezen over de etreetwear, waar je het kunt vinden en de menng van onze redactie komt ook nog eens aan bod. Let’s do this.

 

Oublique

 

Om even een beeld te krijgen van wat urban streetwear nou eigenlijk is voor mannen hebben we opgezocht waar het vandaan komt. Urban streetwear komt oorpsornkelijk uit de jaren negentig uit de Verenigde Staten. Het wordt gezien als een informele dresscode die bij iedereen past. Een streetwear die er voor zorgt at iedereen gelijk is. Dit heeft dus een positieve invloed op de mensen gehad. Een outfit op urban streetwear wijze, volgens de winkel oublique. Een urban outfit heeft een stoere streetwear met een hippe touch. Oversized kleren, zoals shirts en broeken zijn een pré, daarnaast behoren tot urban streetwear ook heel vaak sneakers, deze kan je vinden bij oublique. Om je outfit helemaal af te maken is het wel aannemelijk dat je accessoires draagt. Er wordt vaak gekozen voor een opvallende kleur als shirt, dan straal je het uit. De urban kledingstijl heeft na verloop van tijd een steeds chiquer karakter gekregen. Hierdoor vertoont de dresscode steeds meer raakvlakken met de dresscode NY Chic.

 

Om onderscheid te maken tussen de klassieke Urban kledingstijl en de wat chiquere variant, is de Urban Chic dresscode bedacht. Bij de Urban Chic dresscode wordt chique kleding gecombineerd met sportieve en stoere kleding. Bij Urban Chic zijn de inspiraties van de straatcultuur uit de jaren ’90 nog altijd duidelijk zichtbaar. Bij Urban Chic is ook het dragen van de juiste schoenen en accessoires erg belangrijk. Denk hierbij aan stoere sneakers, hippe pumps en blingbling sieraden. Oublique is een kledingwinkel die alle stijlen in huis heeft en dat zorgt ervoor dat iedereen wel slaagt bij de winkel oublique. Wij van de redactie vinden het een fijne kledingwinkel die ervoor zorgt dat we er allemaal goed bij lopen. Oublique is een toffe zaak die het heel erg belangrijk vint dat de klant tevreden is. Ga snel naar de winkel en scoor jouw favoriete outfit.

Categorieën: Kleding

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *