Opleiding nagelstyliste

Vier maanden terug besloot ik over te stappen naar een andere opleiding. Ik zat namelijk op de opleiding helpende zorg en welzijn. Na een half jaar op deze opleiding te hebben gezeten, merkte ik dat ik deze opleiding niets aan vond. Deze opleiding was niet weggelegd voor mij. Het is namelijk ook heel zwaar om dit soort werk te doen, je moet het echt kunnen en dat kan ik niet. ik besloot vier maanden terug om over te stappen naar de opleiding nagelstyliste. Deze opleiding leek me heel leuk omdat ik heel erg houd van uiterlijke verzorging. De opleiding duurde ook maar een jaar dus dit was heel fijn voor mij. Toen ik was overgestapt naar de opleiding nagelstyliste kwam ik in een klas met vele verschillende mensen. Ik vond dit zelf heel eng want ik merkte dat hier snel ruzie in zou kunnen komen.

 

Opleiding nagelstyliste

 

Leuke opleiding

Tijdens de eerste week op de opleiding nagelstyliste, merkt ik dat ik deze opleiding heel erg leuk vond. Ik deed namelijk echt dingen waarvan ik veel leerde. Ik merkte ook dat ik veel meer zin had in school het was namelijk echt een opleiding die me kon helpen om later een leuke baan te vinden. Op de opleiding nagelstyliste deden we vele verschillende dingen. We hadden praktijklessen en natuurlijk ook theorielessen. In de theorie lessen kregen we vele verschillende soorten onderwerpen. We kregen zelfs les in dat sommige stoffen kanker verwekkend konden zijn en dat we die stoffen absoluut niet mochten gebruiken. In de praktijk lessen mochten we elkaars nagels doen. Dit vond ik echt super vet, want dan ga je aan het eind van de dag ook nog eens naar huis met mooie nagels. In de praktijk lessen moesten we ook vaak oefenen op poppen. Dit vond ik zelf wel wat minder leuk want een pop heeft geen pijn of irritatie grens en een mens wel. Daarom leerde ik het ook heel goed op een van mijn klasgenoten.

terugblik

Ik ben zojuist geslaagd voor de opleiding nagelstyliste. De opleiding was echt heel leuk en ik zou het zo weer over willen doen. Mijn klasgenoten waren ook echt leuk, dat was iets wat ik in het begin echt niet had verwacht. Ik kan nu beginnen met werken als nagelstyliste. Ik hoop dat dit gaat lukken want dit soort werk vind ik zelf echt super leuk om te doen.

 

Categorieën: BeautyOnderwijs

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *