Als kersverse ouders zie je hoe prachtig en teder je baby de eerste dagen na de geboorte is. Naast de kleine handjes, die kleine gaapjes en de ontspanning liggen ze zo vredig in je armen. Het zijn momenten die je voor eeuwig bij je wilt bewaren. Welnu, dat kan. Met newborn fotografie doe je dat en leg je de eerste dagen van je zoon en dochter op originele wijze vast.

 

Newborn fotografie Rotterdam

 

De eerste twee weken

De mooiste newborn fotografie? Dan plan je een sessie tijdens de eerste twee weken na de geboorte van je kind. Verstandig is om al voor de geboorte contact te hebben met de specialist newborn fotografie, want de vraag is groot en het zou zonde zijn dat je de eerste momenten niet op professionele wijze vast zou laten leggen. In de eerste veertien dagen is het huidje van je baby nog helemaal gaaf en slaapt je kleine trots bovendien nog veel.

Leuke accessoires

Newborn fotografie kan gewoon thuis, in de veilige omgeving van je zoon of dochter, je kunt echter ook een afspraak maken in de warme studio van de specialist in newborn fotografie. In de studio zorgt de fotograaf voor mandjes, kleden en mutsen, waarbij de reportage gebruik van gemaakt kan worden. Komt de specialist in newborn fotografie bij je thuis – wel zo prettig voor de baby- dan neemt de fotograaf de accessoires mee.

Dat fijne neusje

Steeds staat je baby centraal tijdens een shoot. Newborn fotografie gebeurt gewoon tussen de fles en het aanbrengen van een schone luier door. De foto’s die het oplevert zijn oogverblindend. Je kleintje met dat fijne neusje en de ogen dicht. De huid die zo gedetailleerd vastgelegd wordt, dat je straks de foto’s steeds aan wilt raken of die foto met je zoon of dochter in volstrekte ontspanning in je armen. Daarbij kun je kiezen voor bijzondere plekjes en kun je dus tal van bijzondere accessoires gebruiken. Je kunt zeker in deze levensfase van je baby nog alle kanten op.

Bel meteen na de geboorte

Newborn fotografie is iets dat elke ouder zou moeten laten doen. Hoe vreemd het wellicht ook klinkt, maar bel meteen na de geboorte van je zoon of dochter naar het bedrijf in newborn fotografie en laat weten dat je baby er is en maak een afspraak. Het zou bijzonder jammer zijn als je deze eerste levensfase van je baby wat betreft fotografie niet vast zou leggen.

Categorieën: Fotografie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *