Airconditioning kopenBen jij op zoek naar een goed werkende airco voor in jouw pand? Dan is het wellicht een goed idee om even verder te lezen. Het wordt steeds belangrijker dat een pand of huis goed is voorzien van de nodige systemen die de lucht besturen. Denk met het warme weer aan een airco, een Mitsubishi airco bijvoorbeeld. Een goede airco van Mitsubishi of een VRF-systeem draagt bij aan een prettige omgeving. Want waarom is het belangrijk om jouw kantoor of huis te voorzien van een goede airco of VRF-systeem? In dit artikel lees je wat de voordelen ervan zijn en hoe het in zijn werking gaat.

Waarom een airco of VRF-systeem?

Het is natuurlijk van belang dat je personeel of gezin gezond is. Een goede airco en VRF-systeem helpt hierbij. Want ga eens na, het klimaat verandert telkens als je buiten bent of binnen. Met een goed VRF-systeem zorg jij ervoor dat het klimaat goed wordt gereguleerd in jouw pand. De toepasbaarheid van een VRF-systeem is optimaal waardoor je weinig problemen zult ondervinden. Je kan het overal plaatsen, van hotels tot ziekenhuizen. Naast de toepasbaarheid is een VRF-systeem erg zuinig. Een VRF Systeem haalt namelijk 75% van de energie uit de buitenlucht en 25% uit elektriciteit. Er wordt dus géén gebruik gemaakt van gas of een andere energiebron. Een VRF Systeem maakt slim gebruikt van de energie/warmte die in de buitenlucht zit. Zelfs als het vriest, kan uit de lucht warmte worden onttrokken.

Naast de slimme techniek van energie en warmte is het ook in staat om te verkoelen en te verwarmen. Hier heeft u in zowel de winter als de zomer profijt van. Maar binnen uw pand kunnen verschillende behoefte zijn, zoals een drukbezochte vergaderruimte waar koeling. Gewenst is en een receptie bij de deur waar eerder verwarming gewenst zal zijn .Een VRF Systeem kan meerdere ruimtes tegelijkertijd verwarmen en daarbij is per ruimte in te stellen hoeveel er verwarmd moet worden. Dit kan elk VRF Systeem.

Een prettige airco is lekker, altijd verse lucht

Een prettige temperatuur is één ding, maar verse binnenlucht is minstens zo belangrijk. Daarom wordt een VRF Systeem altijd geplaatst in combinatie met een luchtbehandelingskast. Deze kast zuivert buitenlucht dankzij filters voor u en transporteert deze middels ventilatoren. Deze verse lucht zorgt ervoor dat er nieuwe zuurstof in uw pand komt en dat oude verwerkte lucht wordt vervangen. Een Mitsubishi airco draagt hier ook aan bij.

Categorieën: Woning

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *