Ik ben een jongen van 18 jaar oud en woon zelf in Elst. Ik vind het erg belangrijk om er verzorgd uit te zien. Om die reden ga ik dan ook elke twee weken naar de kapper. Echter kwam ik erachter dat mijn vrienden uit Arnhem altijd een veel strakker kapsel hadden. Dit wou ik ook, dus ben ik een kapsalon in Arnhem gaan zoeken. Het viel me dan ook op dat er erg veel kapsalons in Arnhem waren. Het is dan ook lastig om de juiste kapsalon Arnhem te vinden wanneer je zelf geen verstand hebt van knippen. Ik heb uiteindelijk besloten om één van mijn vrienden te vragen naar welke kapsalon Arnhem hij altijd heen ging. Hij vertelde mij dat zijn moeder hem altijd knipte. Aan dit antwoord had ik zelf niet zo veel, dus ik moest het alsnog zelf uitzoeken.

Zoektocht kapsalon Arnhem

Ik wist dus dat er ergens in Arnhem een hele goede kapper zat, maar ik wou het niet aan degene vragen die hierheen gingen. Dit omdat wij altijd onderling een soort strijd hebben en ik die niet wou verliezen. Ik ben uiteindelijk naar de stad zelf toe gegaan en ben hier gaan kijken naar welke kappers er geschikt waren. Al gauw kwam ik uit bij een kapper waarbij ik een erg goed voorgevoel had. Ik besloot dan ook mijn haar een keer door deze kapper te laten knippen. Het resultaat hiervan was echt super goed. Mijn haar zag er nog strakker uit dan de vrienden waarmee ik altijd strijd voer. Het was dan ook erg grappig om hun gezicht te zien toen mijn haar er strakker uitzag dan dat van hun. Ongeveer een week later vroegen ze dan ook aan mij naar welke kapper ik ging, ik heb ze uiteindelijk naar een hele andere kapsalon Arnhem gestuurd.

De week erop

Toen ik mijn vrienden naar de verkeerde kapsalon Arnhem had gestuurd, kwamen ze een week later naar mij toe. Ze vertelde me dat ze het een klote kapper vonden en dat ik tegen ze had gelogen. Toen ze mij dit vertelden moest ik enorm lachen. Ik vertelde ze dat ik onze onderlinge strijd nog niet had opgegeven en dat ik ze voorlopig nog niet ging vertellen naar welke kapsalon Arnhem ik ging. Ongeveer een maand later besloot ik de strijdbijl te begraven en heb ik ze verteld naar welke kapper ik ging.

Kapsalon Arnhem

Categorieën: Verzorging

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *