Hefwagens

Al sinds ik erg klein ben zit ik in de handel. Het begon kleinschalig, maar naarmate ik ouder werd, werd de handel ook steeds groter. Rond mijn twintigste was ik vast in dienst, maar handelde ik daarnaast wel erg veel. Rond mijn 21e besloot ik dan ook om te stoppen met werken en me volledig te richten op de handel. Dit ging erg goed en ik wist erg snel erg veel geld te verdienen. Ik heb dit geld allemaal aan de kant gezet zodat ik dit later kon investeren. Dit heb ik dan ook gedaan, ik heb groots ingekocht en heb een ruimte afgehuurd. Hierna ging de handel alleen nog maar beter en het duurde niet lang voordat ik hefwagens nodig had. Ik heb dan ook goed gekeken naar welk merk heftrucks ik zou kopen. Ik heb dit in overleg gedaan met mijn personeel. We hebben toen drie prachtige heftrucks gekocht en dit zorgde echt voor een enorme tijd winning.

Hefwagens onderhouden

Na ongeveer drie jaar begon een van de hefwagens raar te doen. Ik heb toen iemand gebeld die verstand had van hefwagens en ongeveer een week later kwam de desbetreffende man langs. Ik ben samen met hem naar de heftruck gegaan en het eerste dat die vroeg was of we ooit onderhoud hadden laten verrichten. Ik vertelde hem dat we dat niet deden. Hij zei dan ook dat dat zeer waarschijnlijk de reden was waarom de hefwagen het niet meer deed. Nadat hij mij dit vertelde is hij de hefwagen uitvoerig gaan bekijken. Hij heeft wat testjes uitgevoerd en niet lang hierna kwam hij met een lijstje met wat er vervangen of gerepareerd moest worden. Ik heb hem dan ook de opdracht gegeven om dit in orde voor mij te maken. Hij heeft dit gedaan en de hefwagen reed hierna weer stukken beter.

De andere hefwagens

Nadat hij een van mijn hefwagens succesvol had gerepareerd heb ik hem gevraagd of hij de andere hefwagens ook kon bekijken. Hij heeft dit gedaan en zag ook bij de andere hefwagens schade. Ook voor deze twee hefwagens heeft hij een lijstje gemaakt en gerepareerd. Nadat hij de hefwagens had gefixt gaf hij mij het advies om vaker onderhoud te laten verrichten. Ik vond dit zelf ook een erg goed idee. Sinds dat moment laat ik hem elk jaar even langskomen om te kijken naar de hefwagens. De samenwerking met deze man is dan ook super fijn.

Meer informatie vind jij bij Datema

 

Hefwagens

Categorieën: autoProducten

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *