Echte liefhebbers van het Duitse automerk BMW kiezen uiteraard voor de BMW-specialist Den Bosch als ze op zoek zijn naar een nieuwe BMW of als ze hun BMW op de beste wijze willen laten onderhouden. Bij de BMW specialist in Den Bosch weten ze zich verzekerd van alleen de originele BWM onderdelen. Bovendien hebben de ervaren monteurs van de BMW specialist in Den Bosch de BMW echt lief. Ze houden van alle modellen van deze Duitse gigant.

 

BMW specialist Den Bosch

De werkplaats is volledig toegerust op de BMW in alle uitvoeringen

De ervaren en met veel expertise gezegende monteurs die werkzaam zijn bij de BMW specialist in Den Bosch doen hun werk in speciaal voor de BMW ingerichte werkplaats. Daar verrichten ze alleen gespecialiseerd BMW onderhoud en voeren ze reparaties uit, volledig conform de richtlijnen van Bayerische Motoren Werke. Ook voor het laten uitvoeren van een Apk-keuring van je BMW en voor het coderen en programmeren ben je in Den Bosch aan het juiste adres. De BMW specialist in Den Bosch heeft aansluiting op de systemen van BMW waardoor de auto ook digitaal gestempeld kan worden. In Den Bosch is men bovendien in het bezit van een heuse BMW-tester. Daardoor kunnen zelf nieuwe onderdelen geprogrammeerd worden.

Van elektrische BMW tot de oudjes van de Duitse gigant

BMW zag in 1913 het levenslicht, met speciale dank aan Karl Friedrich Rapp. Hij wist toen nog niet dat zijn idee de wereld zou veroveren, want dat is wat BMW met de jaren deed en eigenlijk nog steeds doet. Elke BMW is meer dan welkom bij de BMW specialist in Den Bosch. Dus de nieuwe elektrische varianten waarmee BMW nu al en straks nog meer aan de weg timmert maar zeker ook de ‘oudjes’ die het als het een BMW betreft vaak nog prima doen.

Monteurs zijn ervaren en heel veel kennis en kunde

Of het nou gaat om een 3-serie of een 5-serie, een BMW coupé of cabriolet of een Touring; elke BMW zal met liefde behandeld worden bij de BMW specialist in Den Bosch, die er alles aan zal doen telkens weer de levensduur van de BMW’s te verlengen. Behalve met heel veel liefde voor het merk en kunde en kennis, volgen de monteurs regelmatig bijscholingen en bezitten ze onnoemelijk veel kennis van de Duitse auto. Daardoor weet je zeker dat je BMW in Den Bosch in de beste handen is.

 

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *