APK keuren

Drie jaar geleden had ik mijn rijbewijs in 1 keer weten te behalen. Ik ben toen direct gaan zoeken naar een leuke tweedehands auto. Na even op marktplaats gekeken te hebben, wist ik uiteindelijk een leuk tweedehands auto te vinden. Ik ben toen bij deze verkoper gaan kijken en heb de auto gekocht. Ik heb er even plezier van gehad, totdat ik erachter kwam dat de auto opnieuw APK gekeurd moest worden. Ik had hier helemaal geen ervaring mee en wist niet wat hier allemaal bij kwam kijken. Ik heb mijn ouders toen gebeld en zij vertelden mij dat ik ervoor moest zorgen dat de auto helemaal in orde was. Ik ben toen naar een garage gegaan en heb gevraagd of ze hem helemaal wilden nakijken. Dit hebben ze dan ook gedaan en ik kreeg hier een best hoge rekening van. Ik heb dit netjes betaald en kon nu gaan zoeken naar een garage waar ik mijn auto APK kon keuren.

 

APK Oosterhout

 

Dikke pech

Ik had mijn auto net laten nakijken en de auto was klaar om APK gekeurd te gaan worden. Echter stapte ik de dag erna in de auto en reed ik tegen een paaltje aan. Hierdoor was een van mijn lampen kapot gegaan en kon ik weer terug naar de garage. Ik heb dit laten maken en de auto was dus klaar voor de APK keuring. Ik besloot dan ook om mijn auto even thuis te laten staan, totdat die APK gekeurd was. Ik ben toen online gaan zoeken naar een garage die aan APK keuringen deed. Uiteindelijk kwam ik uit bij een garage dicht bij mij in de buurt. Ik heb contact opgenomen met dit bedrijf en diezelfde week kon ik nog langskomen voor de APK keuring.

De APK keuring zelf

Toen ik aankwam bij het bedrijf van de APK keuring vertelde ze mij dat ze ongeveer een uur bezig zouden zijn. Ik besloot dan ook om dat uur in de garage te wachten. Mijn auto eist gelukkig door de APK keuring te komen en ik ben hierna terug naar huis gereden. Het heeft me mede door mezelf toch nog best wat geld gekost, maar gelukkig hoefde ik daarna een lange tijd niet meer naar de garage voor een APK keuring. Naast dat het me veel geld heeft gekost, heb ik er ook veel van geleerd. Ik weet nu precies waar ik terecht kan voor deze zaken en dat is natuurlijk erg fijn

Categorieën: auto

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *