Vrachtwagen occasion nodig

Na jarenlang vast in dienst te zijn geweest als vrachtwagenchauffeur en al mijn geld opgespaard te hebben, besloot ik om een eigen vrachtwagen te kopen. Naast dat ik mijn spaargeld in zou leggen, moest ik ook een lening aanvragen bij de bank. Ik ben naar de bank gegaan en heb gevraagd naar de mogelijkheden. Ze besloten mij uiteindelijk een lening te geven waarmee ik een vrachtwagen occasion kon kopen. Nadat ik wist dat ik een goede lening kon krijgen, ben ik intensief gaan zoeken naar een vrachtwagen occasion binnen mijn budget. Daarnaast ben ik ook gaan zoeken naar een plek waar ik mijn vrachtwagen occasion zou kunnen gaan stallen.

 

oplegger te koop

 

De zoektocht naar een vrachtwagen occasion

Ik had dus de beschikking over een mooi bedrag en besloot dan ook om zorgvuldig te werk te gaan in mijn zoektocht naar een vrachtwagen occasion. Na ongeveer twee weken intensief gezocht te hebben, wist ik uit te komen bij een bedrijf dat een prachtige vrachtwagen occasion voor een nette prijs aanbood. Ik ben hier dan ook heen gegaan en heb de vrachtwagen occasion uitvoering bekeken. Naast dat ik de uiterlijke kenmerken heb bekeken ben ik ook gaan kijken naar de technische aspecten, dit bleek volledig in orde te zijn. Nadat ik besloot dat ik deze vrachtwagen occasion wou hebben, ben ik om de tafel gaan zitten om de prijs te bespreken. Na een lang en goed gesprek wist ik uiteindelijk een nog betere prijs te krijgen. Ik besloot toen ook om deze vrachtwagen occasion te kopen.

Hoe rijdt de vrachtwagen occasion

Nadat ik de vrachtwagen occasion heb gekocht ben ik mijzelf gelijk gaan verhuren. De zaken gaan dan ook echt super lekker en de vrachtwagen occasion heeft me dan ook nog niet in de steek gelaten. Naast dat ik erg voorzichtig rijd in mijn vrachtwagen, laat ik hem ook elke drie maanden even kort controleren. Ik wil namelijk voorkomen dat ik onverwachts voor een enorme kostenpost sta. Naast dat ik de vrachtwagen occasion regelmatig laat controleren, stal ik hem ook elke dag in een beveiligde stalling. Dit was iets waar ik van te voren niet goed genoeg over na had gedacht en mij uiteindelijk erg veel tijd kostte om te regelen. Naast de kleine hoeveelheid extra werk, ben ik wel nog steeds super blij met mijn vrachtwagen occasion. Als ik van te voren had geweten dat dit zo goed zou lopen, dan had ik hem waarschijnlijk al veel eerder gekocht.

Meer informatie vind jij bij HE trading

Categorieën: auto

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *